Chienvenue 2

Chienvenue 2 is onze nieuwste aanwinst!

Deze woning, die ideaal is voor 2 à 4 personen, bevindt zich even verderop in dezelfde straat dan Chienvenue 1.

Op het gelijkvloers vind je:

  • Een goed uitgeruste keuken (gasfornuis, koelkast, diepvriezer, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende keukengerei, potten en pannen).
  • Een gezellige woonkamer met inbouwcassette die het huis integraal verwarmt.
  • Een badkamer met toilet, bad met douche en wastafel.

Via de trap bereik je de mezzanine waar een éénpersoonsbed staat en 2 afgesloten slaapkamers met een tweepersoonsbed (allebei 160x200 cm).

In de garage kan je gerust extra materiaal, zoals bv. je fietsen, veilig opbergen.

Rond het huisje vind je een gezellige tuin met een overdekt terras. De tuin heeft voor ons iets idyllisch met een (propere) beek die er los doorheen loopt.

De foto’s op de website zijn de foto’s van bij de aankoop. Gaandeweg zullen opfrissingen gebeuren.

Als eerste worden aangepakt (voor eind maart 2019):

  • Een omheining van 1.40 meter wordt voorzien. Achtertuin enerzijds, en voor- en zijtuin achterzijds zullen splitsbaar zijn zodat je er voor kan kiezen om de beek al dan niet in de tuin te hebben.
  • Comfortabele bedden worden voorzien.
  • Een barbecue en makkelijke tuinmeubelen mogen uiteraard ook niet ontbreken.

 

Twee straten verderop ligt een prima supermarktje. Bakker en beenhouwer vind je in het naburige dorp Montigny-sur-Aube. 15 kilometer verder vind je een heel grote supermarkt met benzinestation.

Gas, water, elektriciteit, haardhout en WiFi zijn in de huurprijs inbegrepen. Maar ook voor je viervoeters zijn de nodige voorzieningen aanwezig: eet- en drinkbakken, benchen, een diepvries voor wie rauw voer geeft, een denkspelletje, hondenspeeltjes en dekentjes voor als je honden op de bank mogen.