Chienvenue!

Ben je op zoek naar een ontspannende vakantie voor 2 à 4 personen en je viervoeters, dan zit je hier goed!

Het is onze missie om onze bezoekers zich CHIENVENUE te laten voelen. Wij zijn pas gelukkig als ze genieten van een zorgeloze, ontspannen, aangename, leuke en deugddoende vakantie in onze fantastische vakantiehuisjes!

Wanneer we hier de eerste keer kwamen om zelf vakantie te vieren in Chienvenue 1, waren we onmiddellijk verliefd op dit leuke huisje en de fantastische regio. Een paradijs voor honden- en natuurliefhebbers. Een oase van rust met toch de nodige mogelijkheden voor wie houdt van een actieve vakantie. Toen we ook nog eens vernamen dat ons huisje te koop stond, was onze beslissing snel genomen. Dit moest en zou van ons worden… En zo geschiedde…

Ondertussen zijn we ook de trotse en gelukkige eigenaars van Chienvenue 2, eveneens in Veuxhaulles-sur-Aube, een klein maar leuk dorpje in Bourgondië, net onder de Champagne streek… Een waar genot voor de echte “Bourgondiër”!

Chienvenue 1 is ideaal voor 2 personen & de honden.

Chienvenue 2 is ideaal voor 2 à 4 personen & de honden.

De combinatie huren, om samen, maar toch apart, met vrienden op vakantie te gaan is ook supertof. De huisjes bevinden zich immers schuin over elkaar op +/- 150 meter wandelen.

Wij kijken er alvast naar uit om jou en je viervoeter(s) te mogen ontvangen in Veuxhaulles-Sur-Aube, maar zijn nu al blij met je bezoek hier op onze website. Kijk dus gerust even verder!

Tot binnenkort,

Anja & Dirk
Bowie, Alfie en Thunder

PS: je kan ons ook vinden op https://www.metjehondenopvakantie.nl