Chienvenue 2

Chienvenue 2 is onze nieuwste aanwinst!

Deze woning, die ideaal is voor 2 à 4 personen, bevindt zich even verderop in dezelfde straat als Chienvenue 1.

Op het gelijkvloers vind je:

  • Een goed uitgeruste keuken (gasfornuis, koelkast, diepvriezer, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende keukengerei, potten en pannen). En niet te versmaden, een wasmachine, altijd handig na een vuile wandeling.
  • Een gezellige woonkamer met inbouwcassette die het huis integraal verwarmt.
  • Een badkamer met toilet, bad met douche en wastafel.

Via de trap bereik je de mezzanine en 2 afgesloten slaapkamers. Zowel de mezzanine als de slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed (160×200 cm).

In de garage kan je gerust extra materiaal, zoals bv. je fietsen, veilig opbergen.

Rond het huisje vind je een gezellige tuin met een overdekt terras. De tuin heeft voor ons iets idyllisch met een (propere) beek die er los doorheen loopt.

Verder:

  • Het huis is hondenproof omheind (hoogte = 1,5m)
  • Nieuwe comfortabele bedden van 160×200 cm zijn aanwezig.
  • Een barbecue en comfortabele tuinmeubelen zijn uiteraard ook aanwezig.

 Twee straten verderop ligt een prima supermarktje. Bakker en beenhouwer vind je in het naburige dorp Montigny-sur-Aube. 15 kilometer verder vind je een heel grote supermarkt met benzinestation.

Gas, water, elektriciteit, haardhout en WiFi zijn in de huurprijs inbegrepen. Maar ook voor je viervoeters zijn de nodige voorzieningen aanwezig: eet- en drinkbakken, benchen, een diepvries voor wie rauw voer geeft, een denkspelletje, hondenspeeltjes en dekentjes voor als je honden op de bank mogen.